Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2022 η πρεμιέρα της σειράς Lord of the Rings της Amazon Studios

*
Η Amazon Studios όρισε την πρεμιέρα της σειράς Lord of the Rings για τις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Μάλιστα, τα γυρίσματα της πρώτη σεζόν μόλις ολοκληρώθηκαν στη Νέα Ζηλανδία.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο τίτλος της σειράς που θα καλύπτει τα γεγονότα της Second Age στη Middle-earth, χιλιάδες χρόνια πριν από τα όσα διαδραματίζονται στα βιβλία The Hobbit και The Lord of the Rings του J.R.R. Tolkien.


Στο cast μετέχουν οι ηθοποιοί Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, το κόστος παραγωγής της πρώτης σεζόν αναμένεται να είναι περίπου $465 εκ. συν $250 που δόθηκαν για την απόκτηση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*